A berenar la mona!!!

17 abril, 2019Por: Redacción

0
Tiempo de lectura: < 1 minuto

Un any més arriben les vacances de Pasqua, i com sempre anem a celebrar-ho amb els companys de l’escola del col.legi Port de Xàbia.

L’alumnat d’infantil aquesta vegada ens hem quedat al col·le perquè el parc on anem habitualment té les instal·lacions impracticables. Però no passa res, la diversió ha estat assegurada ens hem quedat a l’escola on hem jugat a diferents jocs populars, al mocadoret, a carreres de sacs, hem cantat cançons de Pasqua, hem fet manualitats .. i sobre tot, i el més important, ens hem menjat la mona!

L’escola s’ha quedat buida, els xiquets i xiquets de primer i segon han anat al riu-rau d’Arnauda on han gaudit de jocs populars.

Per altra banda, els alumnes de tercer i quart han baixat a la Cala Sardinera, acompanyats per Tere Bou i han aprofitat aquest dia per a netejar la platja i menjar-se la mona a la mar.

El cicle dels més majors (cinqué i sisé) han participat en la marxa solidària que organitza l’I.E.S. Núm 1. I han participat activament en els tallers que han organitzat bombers, Creu Roja i altres ONG.

Informa: Col.legi Port de Xàbia

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.