Agraïment del Grup de Danses Portitxol

8 junio, 2015Por: Redacción

0
Tiempo de lectura: < 1 minuto

MOLTES GRÀCIES.
El Grup de danses Portitxol Xàbia, volem agrair a totes i cadascuna de les persones que han fet possible un any més, que la ballada de Danses en la Festa del Corpus haja sigut especial i gran. En primer lloc a tots els alumnes de primària de 2n i 4t del CEIP Graüll, de 4t i 5é del CEIP Trenc d’alba i de 4t del CEIP Vicente Tena, als seus tutors i als equips directius dels centres, que permeten que aquesta part del nostre patrimoni cultural forme part del programa curricular del centre, per què com nosaltres creuen que per aconseguir una formació integral dels nostres xiquets i xiquetes, les tradicions han d’anar paral·leles a altres matèries en l’ensenyament. Als pares i mares que han dedicat part del seu temps a preparar la indumentària i acompanyar als seus fills i filles, i volem agrair la seua complicitat. Als veïns de Xàbia que recolzen el treball realitzat, eixint al carrer i aplaudint l’esforç dels menuts. A la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Xàbia que col·labora amb el Grup Portitxol i dóna difusió a aquesta cavalcada de seguici del Corpus. A la policia local que ens ajuda i facilita el moviment en tot el recorregut. Als comerciants del Centre històric que ens cedeixen el pas, retirant els obstacles de les seues terrasses. A tots i cadascú dels membres de la Colla Portitxol que fan sonar les melodies tradicionals d’aquestes danses rituals o processionals i als companys i membres del Grup Portitxol que han ballat i ajudat al fet que aquest acte siga una realitat un any més.

No te pierdas ninguna noticia de Xàbia al Día

En Xàbia AL Día queremos que no te pierdas ninguna de nuestras noticias, por este motivo hemos puesto en marcha un canal de Telegram a través del cual podrás recibir las noticias más importantes que nuestros redactores ha elaborado durante todo el día. Noticias en muchas ocasiones que no leerás en otros sitios.

Darse de alta es muy fácil. Tienes que tener instalada en tu móvil smartphone la aplicación Telegram (si no la tienes puedes descargarla en el Play Store de Android o el App Store de IOS) y buscar el Canal: xabiaaldia

Una vez accedas al canal tienes que pulsar la opción UNIRME y comenzarás a recibir las noticias del día de lunes a viernes entre las 20 y las 21 de la noche.

Este servicio es totalmente gratuito, y puedes darte de baja en cualquier momento.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.