Arriba la III edició del festival Sonafilm a Ondara

18 agosto, 2021Por: Redacción

0
Tiempo de lectura: 3 minutos
Por la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara 

 

Ja ha arribat. Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, s’ha recordat que aquesta setmana se celebra el Sonafilm, “Festival de Música de Cine de la Marina Alta” que compleix en 2021 la seua tercera edició, i que compta amb la incorporació de l’Ajuntament de Dénia a aquest projecte musical de qualitat. D’una banda, a Dénia, Sonafilm comptarà amb un esdeveniment de música de cine aquest divendres 20 d’agost a les 22:30 hores, al parc de Torrecremada, amb un espectacle creat específicament per a ser estrenat a Dénia dins del Sonafilm. El concert “Mytical Movie Songs”, a càrrec de Moanin´ Project (AljubMusic), oferirà bandes sonores d’algunes de les pel·lícules més mítiques de la història, com 007, Hurricane, Pulp Fiction o Kill Bill, entre altres. L’entrada per al concert de Dénia és gratuïta, però ja estan totes esgotades.

 

Pel que fa al Sonafilm, d’Ondara, la tercera edició del Sonafilm, Festival de Música de Cine de la Marina Alta, se celebrarà a Ondara aquest dissabte 21 d’agost 2021, a la Plaça de Bous, a les 23 hores. En haver eixit Ondara de les poblacions en les quals s’aplica el toc de queda d’1 a 6 hores, no hi haurà cap restricció ni modificació quant a l’horari. L’esdeveniment acabarà abans de la 1h, segons confirmen des de la organització.

 

La Universal Symphony Orchestra oferirà un espectacular concert dedicat a la “Música de Cine Èpic”, amb una primera part dedicada a la banda sonora d’El Señor de los Anillos, i una segona part amb les millors Bandes Sonores del segle XX. Les entrades continuen a la venda en la web d’esdeveniments culturals d’Ondara www.agendaondara.es , i també a la Casa de Cultura d’Ondara. A mes, el mateix dia del concert (dissabte 21 d’agost), a les 22h, es podran adquirir també les entrades que queden en venda en la taquilla de la plaça de bous d’Ondara. Les entrades tenen un preu de 25 euros arena i 20 euros grada.

 

Aquesta tercera edició del Sonafilm, dedicada a la “Música de Cine Èpic”, constarà del concert simfònic que oferirà la Universal Symphony Orchestra el 21 d’agost a la Plaça de Bous d’Ondara, a les 23:00 hores. Més de 70 músics professionals i la participació novament del Cor Infantil de Coda, així com la col·laboració d’una important entitat cultural de la Marina Alta que seran els encarregats junt amb l’orquestra de desvelar i oferir una gran sorpresa en el tancament del concert. Més de 130 artistes entre músics, cantants i integrants participaran en la més espectacular de les tres edicions del Festival.

 

Enguany 2021 es compleixen 20 anys de l’estrena en cines de la trilogia dirigida per Peter Jackson guanyadora de 17 premis Oscar, “El Señor de los Anillos”, màxim estendard del cine èpic i que en aquesta tercera Edició del Sonafilm ocuparà tota la primera part del concert simfònic, que serà un merescut homenatge a la música composta fa 20 anys pel canadenc Howard Shore per a la trilogia de “El Señor de los Anillos”, guardonat per aquest extraordinari treball amb tres premis Oscar com a Millor Música Original i Millor Cançó Original. En la primera part es podrà gaudir d’una Suite de 20 minuts “The Hobbit” en la que es recordaran les mítiques melodies que Shore va cobrar vida per a relatar l’aventurer viatge de Bilbo Bolsón durant els tres films estrenats en 2012 en el cine. A continuació, es continuarà con la trilogia de “El Señor de los Anillos” amb tres espectaculars suites dedicades a cadascun dels films, “La Comunidad del Anillo” 2001, “Las Dos Torres” 2002 i “El Retorno del Rey” 2003. En aquesta primera part es comptarà amb la participació del Cor Infantil CODA, que acompanyarà a l’orquestra.

 

La segona part del concert oferirà una selecció de les millors i més llorejades Bandes Sonores del segle XX com “Lo que el viento se llevó” del compositor Max Steiner, “Los siete magníficos” de 1960 composta pel mestre E. Bernstein i “Lawrence de Arabia” del francés Maurice Jarre que captivaran als més nostàlgics del Hollywood clàssic. A continuació s’avançarà fins a la dècada dels 90 i les èpiques Bandes Sonores de “Braveheart” de J. Horner i “Robin Hood príncipe de los ladrones” de 1991 composta per M. Kamen i finalment es viatjarà a finals dels 70 amb una de les soundtracks més icòniques i conegudes del món, “Rocky”, de Bill Conti, que tancarà la programació d’aquesta segona part del Sonafilm a Ondara.

No te pierdas ninguna noticia de Xàbia al Día

En Xàbia AL Día queremos que no te pierdas ninguna de nuestras noticias, por este motivo hemos puesto en marcha un canal de Telegram a través del cual podrás recibir las noticias más importantes que nuestros redactores ha elaborado durante todo el día. Noticias en muchas ocasiones que no leerás en otros sitios.

Darse de alta es muy fácil. Tienes que tener instalada en tu móvil smartphone la aplicación Telegram (si no la tienes puedes descargarla en el Play Store de Android o el App Store de IOS) y buscar el Canal: xabiaaldia

Una vez accedas al canal tienes que pulsar la opción UNIRME y comenzarás a recibir las noticias del día de lunes a viernes entre las 20 y las 21 de la noche.

Este servicio es totalmente gratuito, y puedes darte de baja en cualquier momento.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.