Compromís demana al Congrés dels diputats que el far de Sant Antoni torne a ús public com a centre d’interpretació del parc

16 mayo, 2015Por: Redacción

0
Tiempo de lectura: < 1 minuto

El diputat de Compromís al Congrés dels Diputats de Madrid, Joan Baldoví, va presentar el dijous 14 de maig al registre del Congrés una pregunta al ministeri de Foment referent a la situació de la concessió administrativa per a l’explotació d’un hotel-restaurant al far del Cap de Sant Antoni de Xàbia, així como una proposició no de llei, demanant que es es denegue la concessió administrativa i es dedique l’edifici del far a un centre d’interpretació del Parc Natural del Montgó-Reserva Marina.

Segons han assenyalat desde Compromís Xàbia, quan va participar en la presentació de la candidatura que encapçala Vicent Colomer, Baldoví es va interessar molt pel tema de la privatització del far del Cap de Sant Antoni, agarrant el compromís de portar el tema al Congrés dels diputats de Madrid per aevitarlaseua privatització i poder donar-li un ús públic com a centre mediambiental del Parc Natural del Montgó i la Reserva Marina del Cap.
Ara falta saber que faran els centenars de diputats del PP i del PSOE quan es passe a votació la Proposició no de Llei. Vorem si recolzen la iniciativa de Compromís per que el far del Cap de Sant Antoni tinga un ús públic o be es privatitze ambla concessió administrativa d’un hotel/restaurant. Vorem si estaràn apostant per Xàbia o per seguir privatitzant el nostre territori i la nostra costa. Des de Compromís per Xàbia anem a lluitar fort i de valent per a que el Far del Cap de Sant Antoni tinga un ús públic tal com va demanar l’ajuntament en Ple per unanimitat de tots. Que torne a brillar la llum del Far del Cap de Sant Antoni.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.