Discurso de la portavoz del PP, Rosa Cardona (en valenciano)

15 junio, 2019Por: Redacción

0
Tiempo de lectura: 3 minutos

Bon día a tots, Bo, en primer lloc, tant el meu grup politic, com jo, volem donar l´enhorabona a la nova corporació municipal i en especial al partit socialista, i a tu Jose, com al alcalde de Xàbia.

Hem sigut elegits per les nostres veïnes i veins i anem a representar-los: amb responsabilitat, amb disciplina i amb el rigor que exigix el compliment de la Constitució i de la resta de la normativa, pero sobretot anem a representar-los: amb UNA premisa: de que sempre, primará l’interés general de tot el poble

Ens sentim, profundament agraïts per tindre l’oportunitat de vindre a servir i no a ser servits, de vindre a treballar i a resoldre problemes.
Estarem en l’oposició, per aplaudir e impulsar el que Xàbia es mereix i a opossar-nos a tot allò que, estiga en contra dels valors que representen a cada veí i a cada pam del nostre terme municipal.

Estarem en l’oposició, per a vetlar per les necessitats inmediates e inaplazables que hui té Xàbia i a seguir fent les propostes del nostre programa electoral.
Vaig a dedicar una etapa de la meua vida a Xàbia. I estic convençuda que desde l’oposició, PUC I PODEM, contribuir a possar els fonaments per a conseguir un poble en creiximent, un poble de futur per als nostres joves, i això sols ho aconseguirem: treballant, escoltant, dialogant i per supost facilitant la participació ciutadana que tant he reclamat.
La participació de les veïnes i veins, va ser un referent en un moment deteminat, i ara desde l’oposició seguiré reivindicant el debat i la participació. I nosaltres, vetlarem per a que les seues demandes es resolguen, eixes, que cada día es comuniquen a la administració i que son competencia exclusiva d’este Ajuntament.

Volem mantindre el nostre compromis cap a l’inclusió de tots els col.lectius i veins que formen part de Xàbia.
En Xàbia, Som afortunats!! no tenim una única cultura, en tenim moltes, motiu per al que devem procurar tindre una correcta comunicació, i així obtindrem una excelent integració de tots els veins.
El nostre grup municipal prioritzarà, que el govern municipal treballe per a que Xàbia, cada any tinga els seus pressupostos municipals, que són la clau del correcte funcionament de l’Ajuntament i per a que siguen executats.
Procurarem que s’aconseguixca una administració transparent, fàcil, accessible i resolutiva, i que és puga dir que l’ajuntament de Xabia és eficient, perque té uns gobernants diligents.
En aquests moments som un ajuntament replet de licitacions de projectes i volem tindre un ajuntament de resultats i a això venim!!, a exigir-los.
Demanarem i exigirem que el govern mantinga e impulse noves mesures d´estimul económic; que aposte per les noves tecnologies, Xabia té que creixer, té que enrequir-se i els jovens tenen que quedar-se a viure en el seu poble, jo vullc oportunitats per a ells i desde açi sentats no anem a encontrar-les, tenim que ixir a buscar-les i a fomentar-les.
El nostre municipi és extraordinari en tradicions, en qualitat paisatgística, i la seua grandària no pot ser l’excusa per a obviar el seu estat.
Som poble, som port, som arenal, som urbanitzacions i en cada racó d’aquest terme municipal les veïnes i veïns volen sentir que hi ha algú que els protegeix, que hi ha un govern municipal que està pendent d’ells.

Hui es una necessitat realitzar plans de millora viaria, red de sanejament i de pluvials, d´asfaltat, de manteniment o plans d´il.luminació, no es tracta d´una qüestió estética, això es imprecindible per a nosaltres, COM A USUARIS i per ser un municipi turístic.
Respecte al déficit d´instalacions esportives, culturals / educatives, possarem tots els esforços posibles per a fer arrivar les nostres reivindicacions, i que siguen una realitat, perque l’esport i la cultura son benestar, al igual que la vivenda social i tutelada, serán una prioritat per part del nostre grup politic. 
De planificació territorial, medioambiental i urbana tinc coneiximents suficients per a reclamar un urbanisme consensuat, trasparent, honest i sobre tot respetuós amb l´entorn. Tenim un terme privigilegiat per la seua naturalessa i será funció d´aquest grup defensar sempre per damunt de tot, el nostre entorn.

Es molt important treballar per a rebre urbanizacions, cumplir plaços per a informar llicencies, cédules de habitabilitat , d’activitats etc..,i  tot açò necesitará de persones que ademés de bona voluntat tinguen coneiximents.
Seguirem proposant els nostres projectes i quedarem a la disposició del regidor de l´àrea per a ajudar en tot el que ens puga necessitar.

Per acabar, estic convençuda que totes les persones de este poble, alguna volta en la seua vida, deurien donar el pas: per a participar i formar part d’ una corporació municipal, per a tindre el coneiximent del que es nessesita i del que costa i a la volta la satisfacció de treballar per al seu poble.
 Jo sé el que vullc per a Xabia, vullc el millor, i espere que tota la corporació estiga d’acord amb mi, i que anem a estar més que mai al 100% per al nostre poble, el meu grup politic ho té clar, espere que la resta també.
Desde açi, els dic, que estic agraïda, de totes aquelles persones que han depositat la confiança amb el Partit Popular, i desde hui: Oscar, Juanjo, Juanlu, Teresa i una servidora estem a la seua disposició.
Gràcies moltíssimes gràcies.

No te pierdas ninguna noticia de Xàbia al Día

En Xàbia AL Día queremos que no te pierdas ninguna de nuestras noticias, por este motivo hemos puesto en marcha un canal de Telegram a través del cual podrás recibir las noticias más importantes que nuestros redactores ha elaborado durante todo el día. Noticias en muchas ocasiones que no leerás en otros sitios.

Darse de alta es muy fácil. Tienes que tener instalada en tu móvil smartphone la aplicación Telegram (si no la tienes puedes descargarla en el Play Store de Android o el App Store de IOS) y buscar el Canal: xabiaaldia

Una vez accedas al canal tienes que pulsar la opción UNIRME y comenzarás a recibir las noticias del día de lunes a viernes entre las 20 y las 21 de la noche.

Este servicio es totalmente gratuito, y puedes darte de baja en cualquier momento.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.