Duanes sense escoleta

Por: Guiomar

0
Tiempo de lectura: 2 minutos

Hi ha un refrany que diu: «Perquè ton pare no va voler casar-se amb ma mare…, bona pedrada al teu gos».

I això es exactament el que ha fet Bloc-Centristes (recolzat per la resta de  grups municipals) amb el Grup Municipal del PSPV-PSOE al llevar lDBC##1escoleta  del Port (dedicada a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys) de la relació dels projectes  que es faran amb els diners que ha enviat el govern de Zapatero.

Jo pense que si el meu partit haguera recozat  la pujada de les taxes una altra llista de projectes seria la que aniria al govern central.

El portaveu del meu Grup, Chulvi, va dir en el ple que lDBC##1escoleta era un projecte emblemàtic i que suposava una millora necessaria dels serveis educatius i esportius de Duanes, no hi ha que oblidar que el projecte també contemplava la millora del camp de futbol de Mesquides. Jo, a més de considerar-ho així,  crec que és una necessitat social  i un deute que tenim amb  Duanes de la Mar, i  és molt més necessari que alguna de les obres  que van a fer-se gracies al govern de Zapatero que ha donat aquestos diners. Alguns dels projectes aprovats en detriment de lDBC##1escoleta de Duanes porten més de divuit anys dins dDBC##1un calaix de lDBC##1ajuntament.

I la veritat, si ens donen a triar entre una escoleta per a Duanes i una rotonda…, no hi ha dubtes, ens quedem amb lDBC##1escoleta.

A mi mDBC##1agradaria que hi haguera diners no solament per a  lDBC##1escoleta del Port, sinó també  per a  la de lDBC##1Arenal, Thiviers, Freginal i totes les que feren falta per tal de poder conciliar la vida laboral i familiar, principalment de les dones. Ara era un bon moment per a començar, pero no han volgut.

Però també dic que si esperem, com van dir el senyor Chorro i el senyor Moragues, que la Generalitat la subvencione: primer no serà al cent per cent, com aquesta, i segon tindran el mateix problema que han trobat ara, sDBC##1excusaran en que no poden fer-se càrrec del manteniment, ni posar-la en funcionament. Ah, i continuarem esperant la piscina, sDBC##1en recorden?

I una altra en dic, si en el seu moment lDBC##1UPV haguera acceptat les subvencions  que ens donaven i van haver de tornar per no haver-les sabut (o volgut) gestionar,  faria anys que tindríem  Conservatori amoblat i Auditori.

 

Empar Bolufer
Regidora dDBC##1Educació de lDBC##1Ajuntament de Xàbia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.