1.- banners portada
1.- banners portada
1.- banners portada
1.- banners portada
1.- banners portada
1.- banners portada

Sobre el Autor

Artículos Relacionados

2 Comments

 1. 2

  Indignado

  Avore, aixo no es tan fàcil com dir “vos vam avisar”, “ja ho sabiem”, o lo que siga. Al procediment es senzill, fan un concurs públic (obligats per llei), va ixir una empresa que es va oferir ferlo mes barat (que està obligada per contrat) i l’Ajuntament va dir que si. ¿Que haguera passat si triarien una oferta mes cara? Ahi el comentari seria que “si los otros lo hacian por menos… aqui hay sobre fijo”.

  Podem opinar y comentar, pero considere que n’hi han coses com estes que passen i punt, a tots nos hauran enganyat alguna volta en una tenda amb la calitat de algo, preu, o hem demanat algo i van tardar mes del que debien.

  Respuesta
 2. 1

  ARA XÀBIA

  Estimats Xabia al Dia: podem dir ja això de que “ho vam avisar”? per desgràcia no ens vam enganyar quan denunciarem la contractació amb aquesta empresa però, sembla, que a ningú l’interessava anar contra el que dictava la “taula” de contractació. La rebaixa de dinés era tanta… que ens va enlluernar! Ara el poble, tots, paguem les conseqüències de la decisió d’uns pocs, massa decidits i amb poques ganes d’informar-se.

  Respuesta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.