1.- banners portada
1.- banners portada
1.- banners portada
1.- banners portada
1.- banners portada
1.- banners portada
1.- banners portada

Sobre el Autor

Artículos Relacionados

4 Comments

 1. 2

  duaner

  D´acord Pau, riure es saníssim…el que passa, home, es que es per a plorar. MAI EN LA VIDA…pero aquest govern dels comerciants ha tardat 6 anys. Esperarem algun altre moviment sobre festes sorolloses, gamberrisme fester, falta de jardins decents, mobilitat sense planificació, aparcaments que no deixen veure el mar. Algun canvi?

  Respuesta
  1. 2.1

   Pau M.S

   Duaner, si d’un problema mai s’han pres mesures (i el problema no és d’ahir ni de fa tres dies, sinó que ha passat per davant dels nassos de diferents equips sense que ningú fera res més que anar a Fitur a vendre mañana mi jávea mi jávea mañana), ara se’n prenen, ni que siga de manera progressiva i ajustant-los als problemes que van sorgint, amb vocació de continuitat i no com un esclafit pensat i fet, no em sembla just dir que és “de risa”. Ni fer sang amb el fet que l’any que ve eixes mesures vagen complementant-se en un futur immediat.

   Respuesta
 2. 1

  duaner

  De risa. L´any vinent l´ Ajuntament ja estudiarà el tema. Senyors, quina barra!

  Respuesta
  1. 1.1

   Pau M.S

   Home Duaner, tenint en compte que MAI EN LA VIDA s’havia pres cap mesura de control d’accés a les cales i altres llocs sensibles del nostre poble i des de l’estiu passat ve fent-se (primer les coves marines i ara la Granadella a més de pactar un cupo d’empreses amb Dénia i el Parc Natural per a la Cova Tallada), no és mal canvi, no? Si l’horitzó és que l’any que ve l’accés a la Barraca es regule baix la fòrmula que siga millor, no sembla que siga descabellat. Però vaja, que riure és saníssim.

   Respuesta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *