El col.legi del Port celebra el dia de la Pau

5 febrero, 2015Por: Carlos López

0
Tiempo de lectura: < 1 minuto

El passat divendres 30 de gener, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Pau i la No Violència, els alumnes del CEIP Port de Xàbia van realitzar diverses activitats per a la seua commemoració. Durant tota la setmana els xiquets i xiquetes de l’escola van estar treballant els valors propis d’una societat justa, igualitària, sense violència i en pau, i tots van estar preparant els detalls de l’acte del dia 30 baix el lema <Creixem en Pau>.

Per obrir aquesta celebració, els alumnes de 6é van fer lectura de frases cèlebres sobre la pau de personatges famosos, un a un van llegir missatges tals com “No hi camí per a la Pau, la Pau és el camí” (Gandhi), “Podran arrancar totes les flors, però no podran detindre la primavera” (Neruda) o “Només hi ha dos coses infinites: l’univers i l’estupidesa humana. I no estic segur de la primera” (Einstein).

A continuació es va procedir al muntatge del gran mural per la Pau que cada classe havia preparat amb una tècnica plàstica diferent. Aquest treball va sorprendre a tots els presents i va ser molt ben acollit per alumnes i famílies, doncs ningú coneixia el resultat final del mural.

Com a cloenda de l’acte els xiquets i xiquetes van interpretar el tema “La meua terra és el mar”, una cançó que parla de l’estima entre iguals, la llibertat i un món sense nacions ni fronteres que separen els humans.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.