El col.legi del Port celebra el dia de la Pau

5 febrero, 2015Por: Carlos López

0
Tiempo de lectura: < 1 minuto

El passat divendres 30 de gener, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Pau i la No Violència, els alumnes del CEIP Port de Xàbia van realitzar diverses activitats per a la seua commemoració. Durant tota la setmana els xiquets i xiquetes de l’escola van estar treballant els valors propis d’una societat justa, igualitària, sense violència i en pau, i tots van estar preparant els detalls de l’acte del dia 30 baix el lema <Creixem en Pau>.

Per obrir aquesta celebració, els alumnes de 6é van fer lectura de frases cèlebres sobre la pau de personatges famosos, un a un van llegir missatges tals com “No hi camí per a la Pau, la Pau és el camí” (Gandhi), “Podran arrancar totes les flors, però no podran detindre la primavera” (Neruda) o “Només hi ha dos coses infinites: l’univers i l’estupidesa humana. I no estic segur de la primera” (Einstein).

A continuació es va procedir al muntatge del gran mural per la Pau que cada classe havia preparat amb una tècnica plàstica diferent. Aquest treball va sorprendre a tots els presents i va ser molt ben acollit per alumnes i famílies, doncs ningú coneixia el resultat final del mural.

Com a cloenda de l’acte els xiquets i xiquetes van interpretar el tema “La meua terra és el mar”, una cançó que parla de l’estima entre iguals, la llibertat i un món sense nacions ni fronteres que separen els humans.

No te pierdas ninguna noticia de Xàbia al Día

En Xàbia AL Día queremos que no te pierdas ninguna de nuestras noticias, por este motivo hemos puesto en marcha un canal de Telegram a través del cual podrás recibir las noticias más importantes que nuestros redactores ha elaborado durante todo el día. Noticias en muchas ocasiones que no leerás en otros sitios.

Darse de alta es muy fácil. Tienes que tener instalada en tu móvil smartphone la aplicación Telegram (si no la tienes puedes descargarla en el Play Store de Android o el App Store de IOS) y buscar el Canal: xabiaaldia

Una vez accedas al canal tienes que pulsar la opción UNIRME y comenzarás a recibir las noticias del día de lunes a viernes entre las 20 y las 21 de la noche.

Este servicio es totalmente gratuito, y puedes darte de baja en cualquier momento.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.