El col.legi Vicente Tena enceta un projecte de radio online

4 diciembre, 2015Por: Redacción

0
Tiempo de lectura: < 1 minuto

El col·legi Vicente Tena ha posat en marxa un projecte radiofònic baix el nom Radio Tena en antena i que pren forma amb un programa que semetrà quinzenalment cada divendres de 8.50 a 9 hores, a més de poder-se escoltar a la pàgina web del centre www.vicentetena.org

Els continguts del programa els organitzen els tutors de cada grup i els especialistes. Entre ells, des del centre destaquen sintonia, benvinguda, oratge de la setmana, entrevistes rellevants (de cinquè i sisè), les
noticies escolars, culturals, esportives (tercer i quart), una secció de
dites, poemes, frases cèlebres adients (primer i segon), mentre que els alumnes dinfantil sencarreguen de les cançons i peticions musicals.

Des de la direcció del centre volen agrair la implicació del professorat per a que tot sone bé i la de lalumnat per la seva il·lusió i alegria a lhora de preparar les entrevistes, redactar notícies i gravar com a professionals. El alma mater daquesta idea ha estat Esther Cardona, Cap dEstudis del Centre, recolzada per la Comissió de Ràdio i el mestre de música.

Amb este projecte, el col.legi Vicente Tena vol descobrir als xiquets i xiquetes la feina de periodistes, reporters gràfics o redactors, a més del professionals de la ràdio, a mes de treballar el seu el sentit diniciativa i lesperit emprenedor.

Informa: Col.legi Vicente Tena

No te pierdas ninguna noticia de Xàbia al Día

En Xàbia AL Día queremos que no te pierdas ninguna de nuestras noticias, por este motivo hemos puesto en marcha un canal de Telegram a través del cual podrás recibir las noticias más importantes que nuestros redactores ha elaborado durante todo el día. Noticias en muchas ocasiones que no leerás en otros sitios.

Darse de alta es muy fácil. Tienes que tener instalada en tu móvil smartphone la aplicación Telegram (si no la tienes puedes descargarla en el Play Store de Android o el App Store de IOS) y buscar el Canal: xabiaaldia

Una vez accedas al canal tienes que pulsar la opción UNIRME y comenzarás a recibir las noticias del día de lunes a viernes entre las 20 y las 21 de la noche.

Este servicio es totalmente gratuito, y puedes darte de baja en cualquier momento.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.