El col.legi Vicente Tena enceta un projecte de radio online

4 diciembre, 2015Por: Redacción

0
Tiempo de lectura: < 1 minuto

El col·legi Vicente Tena ha posat en marxa un projecte radiofònic baix el nom Radio Tena en antena i que pren forma amb un programa que semetrà quinzenalment cada divendres de 8.50 a 9 hores, a més de poder-se escoltar a la pàgina web del centre www.vicentetena.org

Els continguts del programa els organitzen els tutors de cada grup i els especialistes. Entre ells, des del centre destaquen sintonia, benvinguda, oratge de la setmana, entrevistes rellevants (de cinquè i sisè), les
noticies escolars, culturals, esportives (tercer i quart), una secció de
dites, poemes, frases cèlebres adients (primer i segon), mentre que els alumnes dinfantil sencarreguen de les cançons i peticions musicals.

Des de la direcció del centre volen agrair la implicació del professorat per a que tot sone bé i la de lalumnat per la seva il·lusió i alegria a lhora de preparar les entrevistes, redactar notícies i gravar com a professionals. El alma mater daquesta idea ha estat Esther Cardona, Cap dEstudis del Centre, recolzada per la Comissió de Ràdio i el mestre de música.

Amb este projecte, el col.legi Vicente Tena vol descobrir als xiquets i xiquetes la feina de periodistes, reporters gràfics o redactors, a més del professionals de la ràdio, a mes de treballar el seu el sentit diniciativa i lesperit emprenedor.

Informa: Col.legi Vicente Tena

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.