El col.legi Vicente Tena organitza un curs per a aplicar intel.ligència emocional a l’Educació

23 febrero, 2017Por: Redacción

0
Tiempo de lectura: < 1 minuto

El Col.legi Vicente Tena de Xàbia realitza, durant aquest curs escolar, una formació conjunta de tota la comunitat educativa, mestres, alumnat, pares i mares amb la formadora Matilde Cuenca, per aprendre a adquirir intel.ligència emocional.

Al curs estan convidades la resta de Ampas dels col.legis de Xàbia i aposta per aplicar la Programació Neurolingüística (PNL) és un model de comunicació interpersonal que ens permet conèixer la forma de crear els nostres pensaments, educar-nos en l’autoconsciència i canviar els models de conducta mental i emocional. La PNL és un procés mental mitjançant el qual fem servir els sentits per codificar informació del nostre comportament.

Alguns dels continguts del curso son Com convertir un conflicte en una oportunitat; Aconseguir «La màgia de la motivació i l’aprenentatge amb autonomia pròpia»; Intel·ligències múltiples i mètodes de treball diversos; Tècniques de millora per a l’estudi: mapes mentals (una de les millors eines per connectar conceptes, millorar la comprensió i expressió escrita), entre altres.

Este curs, assenyalen des de el Centre, permitirà descobrir com podem millorar la comunicació entre nosaltres, en les relacions interprofessionals amb els companys, els alumnes i les famílies.

Cuenca es sòcia didacta de la AEPNL i directora del centre Centre Sidneypnl en Almansa (Albacete). www.sidneypnl.com, especialitzat en PNL per adults, xiquets i xiquetes a partir de 4 anys, així com assessorament familiar.

Informa: Col.legi Vicente Tena

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.