El col.legi Vicente Tena treballa en la millora dels hàbits lectors dels alumnes en activitats com llegir a la gent major del centre de Dia

25 enero, 2017Por: Redacción

0
Tiempo de lectura: < 1 minuto

El 36,1 per cent de la població espanyola no llegeix llibres mai o quasi mai, mentre que un 28,6 per cent assegura fer-ho diàriament, segons el baròmetre de setembre del Centre d’Investigacions Sociològiques (CIS) fet públic a finals de 2016, del que es desprèn que la majoria creu que, en general, es llegeix poc.

Correspon a les escoles canviar aquesta tendència i motivar els nostres alumnes perquè siguen grans lectors el dia de demà. Seran millors estudiants si són bons lectors, tindran una major facilitat a l’hora de redactar o d’entendre textos escrits però, sobretot, podran GAUDIR, en majúscules, vivint històries presents, passades o futures, endinsant-se en la pell dels personatges amb els que més empatitzen.

Dins el PAM (Pla d’Actuació per a la Millora) del nostre centre, dediquem un esforç important en la millora dels hàbits lectors dels nostres xiquets i xiquetes. Ara, reprenem les visites al Centre de Dia, on l’alumnat i la gent més gran del nostre poble gaudeixen d’un dia de convivència a la setmana. Els resultats són bons en els dos sentits, els majors perquè estan desitjant que arribe el dimarts i els menuts perquè s’esforcen al màxim
perquè l’estoneta que els toca llegir ho facen perfecte.

Hem començat amb els alumnes de sisè curs, seleccionats en el Tercer Concurs “Històries de Nadal”, que organitzen cada any els Betlemites de Xàbia.
Des del Centre de Dia ens han llegit acudits i endevinalles, que han donat una nota alegre a la trobada.

L’alumnat del CEIP VICENTE TENA demana a la gent de Xàbia que no oblidem als nostres majors, el que més necessiten és amor i companyia. Seria un bon propòsit per al nou any que acabem de començar.

Informa: Col.legi Vicente Tena

No te pierdas ninguna noticia de Xàbia al Día

En Xàbia AL Día queremos que no te pierdas ninguna de nuestras noticias, por este motivo hemos puesto en marcha un canal de Telegram a través del cual podrás recibir las noticias más importantes que nuestros redactores ha elaborado durante todo el día. Noticias en muchas ocasiones que no leerás en otros sitios.

Darse de alta es muy fácil. Tienes que tener instalada en tu móvil smartphone la aplicación Telegram (si no la tienes puedes descargarla en el Play Store de Android o el App Store de IOS) y buscar el Canal: xabiaaldia

Una vez accedas al canal tienes que pulsar la opción UNIRME y comenzarás a recibir las noticias del día de lunes a viernes entre las 20 y las 21 de la noche.

Este servicio es totalmente gratuito, y puedes darte de baja en cualquier momento.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.