El colectivo Xàbia Sense Murs organitza una jornada feminista

6 octubre, 2017Por: Redacción

0
Tiempo de lectura: < 1 minuto

Des de Xàbia Sense Murs volem convidar a tothom a acudir a la primera Jornada Feminista realitzada al poble de Xàbia. Amb la intenció de visibilitzar el feminisme i ajudar a la formació i educació sobre aquest moviment, el col·lectiu, junt amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàbia, realitzarà una sèrie d’activitats a la Sala Polivalent del Portal del Clot el proper dissabte 7 d’octubre.

L’entrada a la Jornada tindrà un preu de tres euros i tot el recaudat hi anirà destinat a l’autofinançament del col·lectiu. Les portes de l’esdeveniment s’obriran a les 10:30h. Dintre de les activitats de la Jornada podem trobar
la presentació del llibre (In)visibles, un recital de poemes feministes, activitats dinàmiques de grups, un cinefòrum amb posterior debat i una sèrie de concerts a càrrec de Hakuna Tanaka i Mayday, Gem i Daisy May Taylor. A més, Xàbia Sense Murs oferirà un dinar amb preus populars on es trobaran, per descomptat, opcions veganes i vegetarianes.

Sols queda afegir el desig per la nostra part de continuar realitzant activitats d’aquest tipus per presentar al poble de Xàbia jornades de visibilització i formació, amb l’objectiu de donar veu a tots aquells col·lectius històricament perseguits.

informa: Xàbia Sense Murs

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.