El CP.GRAÜLL va participar a la fira en SIMO Educació

25 octubre, 2016Por: Redacción

0
Tiempo de lectura: < 1 minuto

El Col.legi Public Graüll de Xàbia ha participat a la feria SIMO Educació que es va celebrar fa uns dies al recinte ferial d’Ifema (Feria Madrid).

Han estat dos dies al núvol, d’internet, és clar. Una experiència molt enriquidora tant per la nostra participació, compartint el nostre projecte educatiu d’ús de dispositius tàctils i diferents APPs i plataformes educatives, com pel fet d’aprofundir en les darreres novetats TICs en el món de l’educació, la robòtica i la realitat augmentada, els codis QR, tot i més aplicat a l’educació infantil i primària. Així com les darreres novetats metodològiques, ABP i Flipped classroom, treball col·laboratiu, el projecte Roma, un model d’escola inclusiva, i l’escola afectiva i del afecte de Mar Romera.

A més de les aportacions de l’era digital de l’ensenyament de Finlàndia amb les aportacions dels representants educatius finesos.

Tot un repte, que ens encoratja a continuar en el camí de la innovació.
A més el fet d’estar convidats a presentar la nostra experiència ens omple de satisfacció pel reconeixement que representa a la nostra tasca que va més enllà del treball diari a l’aula.

Volem agrair a tota la comunitat educativa, alumnat, famílies i professorat del centre que feu possible aquest veritable canvi tecnològic.

No te pierdas ninguna noticia de Xàbia al Día

En Xàbia AL Día queremos que no te pierdas ninguna de nuestras noticias, por este motivo hemos puesto en marcha un canal de Telegram a través del cual podrás recibir las noticias más importantes que nuestros redactores ha elaborado durante todo el día. Noticias en muchas ocasiones que no leerás en otros sitios.

Darse de alta es muy fácil. Tienes que tener instalada en tu móvil smartphone la aplicación Telegram (si no la tienes puedes descargarla en el Play Store de Android o el App Store de IOS) y buscar el Canal: xabiaaldia

Una vez accedas al canal tienes que pulsar la opción UNIRME y comenzarás a recibir las noticias del día de lunes a viernes entre las 20 y las 21 de la noche.

Este servicio es totalmente gratuito, y puedes darte de baja en cualquier momento.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.