El CP.GRAÜLL va participar a la fira en SIMO Educació

25 octubre, 2016Por: Redacción

0
Tiempo de lectura: < 1 minuto

El Col.legi Public Graüll de Xàbia ha participat a la feria SIMO Educació que es va celebrar fa uns dies al recinte ferial d’Ifema (Feria Madrid).

Han estat dos dies al núvol, d’internet, és clar. Una experiència molt enriquidora tant per la nostra participació, compartint el nostre projecte educatiu d’ús de dispositius tàctils i diferents APPs i plataformes educatives, com pel fet d’aprofundir en les darreres novetats TICs en el món de l’educació, la robòtica i la realitat augmentada, els codis QR, tot i més aplicat a l’educació infantil i primària. Així com les darreres novetats metodològiques, ABP i Flipped classroom, treball col·laboratiu, el projecte Roma, un model d’escola inclusiva, i l’escola afectiva i del afecte de Mar Romera.

A més de les aportacions de l’era digital de l’ensenyament de Finlàndia amb les aportacions dels representants educatius finesos.

Tot un repte, que ens encoratja a continuar en el camí de la innovació.
A més el fet d’estar convidats a presentar la nostra experiència ens omple de satisfacció pel reconeixement que representa a la nostra tasca que va més enllà del treball diari a l’aula.

Volem agrair a tota la comunitat educativa, alumnat, famílies i professorat del centre que feu possible aquest veritable canvi tecnològic.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.