«El Gegant Mitjafava» arriba a la Fundació Cirne de Xàbia

12 mayo, 2016Por: Redacción

0
Tiempo de lectura: < 1 minuto

«El Gegant Mitjafava» també xafa Xàbia. L’escriptora del Poble Nou de Benitatxell, Empar Ferrer, autora d’aquest conte editat per Edicions del Bullent i la regidoria de Cultura del Poble Nou de Benitatxell, presenta demà, a les 19.30 hores, a la Fundació Cirne la història de Ximet, el gegant mitjafava. La presentació tindrà un format molt especial. Els xiquets podran participar al joc de la fava sacsada. Tindran premi segur. L’escriptora parlarà d’aquesta nova vessant d’autora de contes per a xiquets, encara que també matisarà que aquest té moltes lectures i enganxa també els majors.
«El Gegant Mitjafava» retrata el temps de dificultats i fam que van viure els nostres avis i besavis. Desfilen figures tan identificades amb la Marina Alta com els llauradors que baixaven a les pesqueres, coneguts com a encesers, els carrabiners o, de gairó, els contrabandistes. És, de fet, un conte carregat de màgia que fa un al.legat de l’agricultura sostenible i de la generositat i que té una fada, dues llunes i un llop al qual només se li veuen les orelletes.

La cita amb aquest conte màgic és demà, a les 19.30 hores, a la Fundació Cirne de Xàbia (Avda. Alacant 18, Xàbia tel: 96 579 67 80 – info@fundaciocirne.org)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.