El paper dels docents és canalitzar la ràbia interior per plantar la llavor d’un futur millor

11 marzo, 2015Por: Carlos López

0
Tiempo de lectura: < 1 minuto

El dia d’avui és molt trist per a tota Xàbia. En situacions com aquesta, en què veiem l’horror molt a prop nostre i veiem com pot marcar la vida d’uns xiquets, ens entren ganes de cridar i acabar d’arrel amb qualsevol tipus de discriminació, opressió o violència.

Però, pensem que el nostre paper com a docents és canalitzar aquesta ràbia interior per plantar la llavor d’un futur millor.

Entre tots, homes i dones, joves i majors, amb diferents creences , hobbies i “manies”, estem construint el nostre poble. Des de l’escola, intentem treballar valors que ens ajuden a ser més feliços el dia de demà i millors persones. Els pares i les mares a casa i, els mestres a l’aula, som models que calen en la personalitat d’eixos xiquets i xiquetes, que seran els adults del dia de demà.

Per tant, és la nostra responsabilitat mesurar les paraules que utilitzem quan ens dirigim a ells, calcular els nostres gestos i parlar amb tot el respecte que esperem d’ells cap a nosaltres.

Xàbia és un poble solidari, ho ha demostrat al llarg de la seva història, donant cabuda a qualsevol persona que ha decidit viure entre nosaltres.

És un moment delicat per acompanyar a una família destrossada pel dolor. La comunitat escolar del CEIP VICENTE TENA estarà al seu costat per donar-li tot el suport.

Col.legi Vicente Tena de Xàbia

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.