El PP presenta la llista de Mayte Signes a Gata de Gorgos

12 mayo, 2019Por: Carlos López

0
Tiempo de lectura: < 1 minuto

El passat divendres els populars de Gata de Gorgos van pressentar a la llista amb la que concorreran a les eleccions municipal, i que lidera Mayte Signes.

En paraules de Mayte Signes, ”tenim un equip perfecte per posar Gata en acció, i treure-la de la paràlisi dels darrers 4 anys”. Temps que ella mateixa va qualificar de malgastat per l’orgull d’un equip de govern incapaç de negociar pressupostos, ni en el propi tripartit en el que va començar el govern.

L’acte de presentació va estar carregat d’il·lusió i de noves propostes per posar en acció el poble de Gata a partir dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de la ONU, persones, patrimoni, prosperitat i planeta. Un conjunt de 15 projectes enfocats a les necessitats del poble.

La candidata va deixar ben clar que el seu objectiu es “mirar cap al futur i arribar a acords de consens pels pròxims 20 anys” amb la finalitat de marcar una senda de prosperitat i seguretat pel poble que no es veja destruïda per futurs canvis de govern capritxosos.
Mayte va voler parlar d’economia i destacar que amb un milió més d’ingresos el primer any de govern del tripartit, front a l’ultim de la seua alcaldia, les inversions havien estat per baix i no s’havia avançat en cap aspecte pel poble. D’eixa inacció la conseqüència de la paràlisi del poble.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.