El revolucionari métode ABN arriba al CEIP Trenc d’Alba

29 abril, 2016Por: Redacción

0
Tiempo de lectura: < 1 minuto

Una vegada més, el CEIP Trenc d’ Alba aposta per la innovació educativa, per la recerca de noves metodologies educatives encaminades a l’ èxit escolar.

Després de la visita al centre de Carmen Cantó, discipula de Jaime Martínez Montero inventor del métode ABN, les mestres decideixen aplicar tècniques d’aquest métode per ajudar als alumnes a entendre més els termes abstractes de les matemàtiques.

TrencAlba01
Què és el métode ABN?

El mètode ABN és una forma de treballar innovadora. Un mètode natural, que té en compte la forma espontànea i intuïtiva de processament cerebral de les matemàtiques, a la vegada que es tracta el nombre (número) com una naturalesa oberta i flexible. Este métode vol deixar enrerre la metodología tradicional, basada en la memorització sense comprensió de les matemàtiques, i així intentar solventar alguns dels problemes que puguen presentar-se en esta matèria.

Les activitats propostes, es basen en un aprenentatge basat en les experiències del alumne en l’ escola, que traten de crear un ambient que desperten la seua curiositat i li motive a resoldre les activitats.

Informa: CEIP Trenc d’Alba

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.