El Vicente Tena participa en unes jornades de la UV mostrant els seus Projectes d’Innovació

20 noviembre, 2019Por: Alvaro Monfort

0
Tiempo de lectura: < 1 minuto

La universitat de València s’ha interessat pels Projectes d’Innovació que es realitzen al CEIP Vicente Tena de Xàbia. Per això, el departament de Didàctica de Ciències Experimentals i Socials ha convidat al centre escolar a participar en el II SAC que està tenint lloc del 18 al 22 de novembre.

El col·legi de Xàbia va presentar, el dilluns 18, la temàtica Treballar per Projectes en Ciències Socials: Del projecte escolar “Mestres per uns dies” al projecte internacional “Nos Propomos” per a inaugurar les jornades en la Biblioteca Gregori Maians de Ciències Socials. Fins a València es van traslladar 18 xiquets i xiquetes de sisè nivell, acompanyats pels docents Baptiste Ferrer, Esther Cardona i Isabel Henarejos i l’estudiant de tercer grau de Magisteri i antiga alumna del centre educatiu, Belén Fliquete.

La intervenció ha rebut els elogis del professor de la UV, Benito Campo, que va admetre que s’havia generat “una bona dinàmica” entre els estudiants de la universitat i el centre. Els participants del Vicente Tena tornen contents per l’experiència viscuda i el treball realitzat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.