Els alumnes del Trenc d’Alba visiten el Conservatori i l’Escoleta

17 junio, 2016Por: Redacción

0
Tiempo de lectura: < 1 minuto

El dia 16 de juny els alumnes de 1r i 2n de primària del CEIP Trenc d’alba vam concloure el nostre projecte “Conec el meu poble” amb la visita al Conservatori de música, el centre de Serveis Socials i l’Escoleta Municipal.

Al conservatori vam tindre la sort de poder escoltar la màgia d’un alumne al piano, bateria i altres instruments. Ens vam quedar bocabadats. També ens van enseyar i deixar tocar tots els instruments!

A l’escoleta els haviem preparat als més menudets unes cançons amb l’ajuda de la mestra de música i ens vam divertit moltíssim jugant tots junts.

trenc02

Per finalitzar l’eixida, vam visitar les instal·lacions de serveis socials, on vam coneixer als que ajuden a totes les famílies necessitades, amb les adiccions i a les persones jubilades.

Aquesta visita no hagués estat posible sense l’ajuda i organització de la regidora d’Educació Montse Villaverde. Un especial agraïment a tots els responsables tant del conservatori, com del centre de serveis socials i l’escoleta municipal per la seua amabilitat i paciencia.

Informa: Col.legi Trenc d’Alba

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.