Els alumnes del Vicente Tena cerquen solucions per al Central Cinema

9 diciembre, 2019Por: Redacción

2
Tiempo de lectura: 2 minutos

En una primera fase ens hem posat en contacte amb l’Oficina Tècnica de l’Ajuntament de Xàbia que ens ha facilitat els plànols de l’edifici. També hem recollit fotos antigues de les activitats que allí es realitzaven i fotos actuals de l’estat en què es troba.

L’alumnat de sisè ha visitat les escoles del casc antic de Xàbia per compartir amb altres xiquets i xiquetes el treball que estem realitzant. Varen recollir idees per tal d’incorporar-les al projecte. També els han convidat a visitar el CEIP VICENTE TENA a principis d’any perquè puguen veure com queda la proposta que farem a l’Ajuntament.

Ara anem una mica més endavant. Ens han visitat Ricardo Catalá de Ricardo Catalá Interiorismo i Alejandra Cebrián de CMR Interior Design per estudiar més detingudament els plànols i anar veient diferents possibilitats d’actuació. Ells, que han pogut accedir a l’interior de cinema, ens han

mostrat una gravació que mostra el lamentable estat en què es troba.

Han demanat als xiquets i xiquetes una pluja d’idees i, els han ensenyat un exemple de com pot quedar un local, per molt espatllat que estiga, després de recrear-lo digitalment en 3D.

El següent pas serà treballar l’escala. S’han preparat planols en què 1 cm en el dibuix representa 1m de la realitat. Comencem amb la segona fase del projecte, que s’està posant molt interessant.

Somiem en un lloc d’oci i esplai per a tots els joves del nostre poble!

 

Informa: Col.legi Vicente Tena

2 comentarios en “Els alumnes del Vicente Tena cerquen solucions per al Central Cinema

 1. Me gustaría que los artículos fueran en castellano. Me hubiera gustado saber qué es lo que pretenden hacer con el antiguo cine pero, aunque me esfuerzo en entenderlo, no entiendo el valenciano. Como yo habrá otras personas seguidoras de Xabia al día que no hablen valenciano. Es una forma de estar al tanto de Javea cuando no eres de Javea
  Gracias

  1. Hola Cuca, 1 artículo en valenciano 10.000 artículos en castelllano.
   Hoy en día cualquier navegador ofrece la posibilidad de leer una traducción a cientos de idiomas de las páginas por las que navegamos. Esa es una de las razones por las que a veces publicamos los comunicados en valenciano, por la facilidad que hay para traducirlo de forma cuasi instantánea.
   Un saludo!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.