Els alumnes i mestres del Vicente Tena participaràn a un congrès Iberoamericà d’Educació

20 abril, 2018Por: Redacción

0
Tiempo de lectura: < 1 minuto

La vesprada de dijous 19 d’abril, el Col.legi Vicente Tena i l’Ajuntament de Xàbia van organitzar la presentació del llibre “Las buenas praxis escolares: investigar desde la práctica del aula”, publicat per la Universitat de València, del que el centre escolar és coautor. Vam poder comptar amb la presència de Xosé Manuel Souto González que és doctor per la Universitat de Santiago de Compostel·la, professor titular de la Universitat de València (Didàctica de les ciències socials) i catedràtic de Geografia i Història d’Ensenyaments de Secundària.

Donem les gràcies a Xosé Manuel Souto que va confiar en nosaltres per a participar en la «I Trobada d’Intercanvi d’Experiències de Innovació» a la Facultat de Magisteri, Universitat de València, el 29 de juny de 2017 i, que ahir, ens va convidar a participar en el Projecte Internacional «Nós Propomos», que va exposar en la seva xerrada. La U.V. apadrinarà al CEIP VICENTE TENA perquè forme part d’aquesta nova experiència. Souto va destacar la manera de treballar del col·legi, «pioner en el que ha de ser l’escola del segle XXI, que casa perfectament amb l’esperit Nosaltres Proposem».

va obrir la porta al I congrès Iberoamericà Nos Propomos!, del 7 al 12 de setembre a Lisboa, amb la participació de mestres i alumnat del centre.

Aquest acte ens ha brindat l’oportunitat de començar a celebrar el dia del llibre de la millor manera possible, amb la presentació d’una nova publicació.

És una bona notícia per al poble de Xàbia, ja que, el treball que realitzem a la localitat té repercussió en tota la Comunitat Valenciana. Des del centre donem les gràcies a tots els que han fet possible que siguem aquí, treballant colze a colze amb la Universitat de València.

Informa: Col.legi Vicente Tena

No te pierdas ninguna noticia de Xàbia al Día

En Xàbia AL Día queremos que no te pierdas ninguna de nuestras noticias, por este motivo hemos puesto en marcha un canal de Telegram a través del cual podrás recibir las noticias más importantes que nuestros redactores ha elaborado durante todo el día. Noticias en muchas ocasiones que no leerás en otros sitios.

Darse de alta es muy fácil. Tienes que tener instalada en tu móvil smartphone la aplicación Telegram (si no la tienes puedes descargarla en el Play Store de Android o el App Store de IOS) y buscar el Canal: xabiaaldia

Una vez accedas al canal tienes que pulsar la opción UNIRME y comenzarás a recibir las noticias del día de lunes a viernes entre las 20 y las 21 de la noche.

Este servicio es totalmente gratuito, y puedes darte de baja en cualquier momento.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.