Els escolars del Vicente Tena s’endinsen en la literatura infantil amb Carles Cano

24 enero, 2018Por: Redacción

0
Tiempo de lectura: 2 minutos

L’escriptor de literatura infantil Carles Cano ha participat hui a una xerrada en els xiquets del Col.legi Vicente Tena de Xàbia en la que han pogut gaudir amb ell i endinsarse en el món màgic de diferents històries, guiats pel propi Cano.

Cano es és llicenciat en Filologia Catalana i escriptor de literatura infantil, va començar a escriure l’any 80 per una aposta i ara continua apostant contra ell mateix. A voltes perd, però quan guanya és tan fantàstic que això l’anima a seguir jugant. Li encisa contar històries en el format que siga, potser per això ha escrit contes, guions per a ràdio i televisió, còmics, teatre, aforismes, poesies…

Com a contacontes ha participat en alguns festivals internacionals i ha contat en diversos països tals com: Guinea Equatorial, França, Mèxic, Argentina, Marroc i el Regne Unit, així com en tot l’Estat espanyol.”

En un comunicat des de el CEIP Vicente Tena han assenyalat que aposten per apropar el meravellós món de la literatura a l’alumnat de tots els nivells. Volem veure que els nostres xiquets i xiquetes gaudeixen amb un llibre entre les seves mans.

Des de fa diversos anys tutoritzen lectures del primer nivell d’educació primària amb alumnes de sisè nivell. Els de segon comparteixen cada setmana una estona de lectura amb els iaios i les iaies del Centre de Dia. També estem treballant Tertúlies Dialògiques per apropar la millor literatura de tots els temps als més menuts.

Informa: Col.legi Vicente Tena

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.