Els xiquets del Trenc d’Alba celebren la setmana de la pau

31 enero, 2016Por: Redacción

0
Tiempo de lectura: 2 minutos

El divendres 29, es va reunir la comunitat educativa del CEIP Trenc d’Alba per donar colofó a la setmana de la pau amb:
La lectura del «manifest de la pau» que els alumnes del tercer cicle havien elaborat durant la setmana.
La solta del colom a càrrec dels dos alumnes més joves de l’escola i
La realització de «la Carrera Solidària» a favor de l’associació «Save the Children», que amb els diners que hem recaptat entre tota la comunitat escolar del Centre (489 €) ajudaran a pal·liar la desnutrició infantil a Burkina Faso.

trencAlba02

Durant tota la setmana s’ha estat treballant a les aules diferents temes com: l’homofòbia i la transfòbia, un tema poc recurrent però molt present encara, la fam al món (2016 any internacional de les llegums), les guerres actuals, els nens soldats a través de la música, s’han fet origamis de la pau, jocs de sensibilització. També s’han treballat les danses valencianes, en concret, «el xotis blincao». Les danses són activitats cooperatives que els ajuden a unir forces per aconseguir una única finalitat; ser feliços!

trencAlba03

Com a punt final, tots els membres que componen el CEIP Trenc d’Alba (alumnat, famílies i docents) volem manifestar el següent desig:
«VOLEM LA PAU A TOT EL MÓN I QUE LA FAM I LA DESNUTRICIÓ INFANTIL DESAPAREGUEN DEL NOSTRE PLANETA!»

Informa: Colegio CEIP Trenc d’Alba

No te pierdas ninguna noticia de Xàbia al Día

En Xàbia AL Día queremos que no te pierdas ninguna de nuestras noticias, por este motivo hemos puesto en marcha un canal de Telegram a través del cual podrás recibir las noticias más importantes que nuestros redactores ha elaborado durante todo el día. Noticias en muchas ocasiones que no leerás en otros sitios.

Darse de alta es muy fácil. Tienes que tener instalada en tu móvil smartphone la aplicación Telegram (si no la tienes puedes descargarla en el Play Store de Android o el App Store de IOS) y buscar el Canal: xabiaaldia

Una vez accedas al canal tienes que pulsar la opción UNIRME y comenzarás a recibir las noticias del día de lunes a viernes entre las 20 y las 21 de la noche.

Este servicio es totalmente gratuito, y puedes darte de baja en cualquier momento.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.