Festes de Santa Llúcia

7 diciembre, 2011Por: Guiomar

0
Tiempo de lectura: < 1 minuto

Diumenge 4 de desembre, Santa Bàrbara.

        A les 19 hores, Missa en honor a Santa Bàrbara en lDBC##1església de Sant Bertomeu.

 

Dissabte 10 de desembre.

        A les 20.00 hores, Concert de Nadal. El Grup Polifònic Ars Nova de Xàbia oferirà el seu Concert de Nadal, junto al Cor de la Rectoria, en la capella del Convent de les Agustines.

 

Dilluns 12 de desembre. Crida a la festa.

        A les 19.30 hores, les Majoralesses, els Majorals, les Autoritats i La Romàntica del Saladar, en cercavila, conviden a totes i a tots a la festa, bunyols i mistela.

        En passar pel carrer de Santa Llúcia sDBC##1oferirà un ramell de flors a la Santa i encesa dDBC##1una ensordidora traca.

 

Dimarts 13 de desembre, Santa Llúcia.

        A les 8 hores, despertada a càrrec dels festers de Santa Llúcia acompanyats per la colla de xirimiters i dolçainers XirimitabDBC##1s.

        A les 10 hores, les Autoritats, el Clergat, els Festers de Santa Llúcia i tot aquell que vulga, pujaran en romeria, des de la Plaça de lDBC##1Església fins lDBC##1ermita.

        A les 11 hores, Santa Missa en honor a Santa Llúcia. En acabar, eixida de les imatges en processó al voltant de la capella i després encesa dDBC##1una traca. En finalitzar, es repartiran bambes i magdalenes oferides per la Panadería Horno Arenal acompanyat de xocolate.

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.