Gema Soliveres compartix en els alumnes del Vicente Tena la seua trajectòria esportiva

17 junio, 2018Por: Redacción

0
Tiempo de lectura: < 1 minuto

Gema Soliveres torna al seu col·legi, el CEIP VICENTE TENA, ara com a flamant campiona, per compartir amb l’alumnat de cinquè nivell la seva trajectòria esportiva. Fa uns dies al col.legi van tindre la sort de compartir una estona amb una exalumna a la qual va fer molta il·lusió recordar el seu pas pel centre.

Els va explicar als alumnes com van ser els seus primers passos en el futbol i l’esforç que suposa per a ella i per als seus pares els entrenaments a València, ara concretament a Paterna.

Els va explicar com compagina els estudis i l’entrenament i, com ha deixat molts dinars, sopars i festes amb els seus amics perquè havia d’estudiar o tenia un partit. «Va ser la meva elecció i no podia fallar» · Per a ella ha estat tota una sorpresa les mostres d’afecte des de tots els estaments socials.

Ara que ha acabat el batxillerat i la selectivitat, a esperar les notes i matricular-se, per seguir els seus estudis a la Universitat de València. Hi ha la possibilitat que siga mestra. Si és així, “t’esperem molt aviat perquè realitzes les pràctiques aquí, a casa teva”.

L’alumnat està realitzant un projecte sobre el Mundial 2018 però no volíem quedar-nos només en el futbol masculí, hem aprofundit també en el femení i ha estat molt important que Gema comparteixi amb nosaltres la seva experiència.

Informa: Col.legi Vicente Tena

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.