Gema Soliveres compartix en els alumnes del Vicente Tena la seua trajectòria esportiva

17 junio, 2018Por: Redacción

0
Tiempo de lectura: < 1 minuto

Gema Soliveres torna al seu col·legi, el CEIP VICENTE TENA, ara com a flamant campiona, per compartir amb l’alumnat de cinquè nivell la seva trajectòria esportiva. Fa uns dies al col.legi van tindre la sort de compartir una estona amb una exalumna a la qual va fer molta il·lusió recordar el seu pas pel centre.

Els va explicar als alumnes com van ser els seus primers passos en el futbol i l’esforç que suposa per a ella i per als seus pares els entrenaments a València, ara concretament a Paterna.

Els va explicar com compagina els estudis i l’entrenament i, com ha deixat molts dinars, sopars i festes amb els seus amics perquè havia d’estudiar o tenia un partit. «Va ser la meva elecció i no podia fallar» · Per a ella ha estat tota una sorpresa les mostres d’afecte des de tots els estaments socials.

Ara que ha acabat el batxillerat i la selectivitat, a esperar les notes i matricular-se, per seguir els seus estudis a la Universitat de València. Hi ha la possibilitat que siga mestra. Si és així, “t’esperem molt aviat perquè realitzes les pràctiques aquí, a casa teva”.

L’alumnat està realitzant un projecte sobre el Mundial 2018 però no volíem quedar-nos només en el futbol masculí, hem aprofundit també en el femení i ha estat molt important que Gema comparteixi amb nosaltres la seva experiència.

Informa: Col.legi Vicente Tena

No te pierdas ninguna noticia de Xàbia al Día

En Xàbia AL Día queremos que no te pierdas ninguna de nuestras noticias, por este motivo hemos puesto en marcha un canal de Telegram a través del cual podrás recibir las noticias más importantes que nuestros redactores ha elaborado durante todo el día. Noticias en muchas ocasiones que no leerás en otros sitios.

Darse de alta es muy fácil. Tienes que tener instalada en tu móvil smartphone la aplicación Telegram (si no la tienes puedes descargarla en el Play Store de Android o el App Store de IOS) y buscar el Canal: xabiaaldia

Una vez accedas al canal tienes que pulsar la opción UNIRME y comenzarás a recibir las noticias del día de lunes a viernes entre las 20 y las 21 de la noche.

Este servicio es totalmente gratuito, y puedes darte de baja en cualquier momento.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.