Jordi Sebastià cap de llista per Compromis a les Europees visita Dénia

Por: Carlos López

1
Tiempo de lectura: < 1 minuto

El cap de llista de la coalició Primavera Europea, Jordi Sebastià, va visitar ahir Dénia per mantindre una reunió amb diferents representants de Compromís de la comarca. Sebastià va assegurar que lluitarà a Europa contra les prospeccions petrolieres a les nostres costes.

En un acte al que no es va convocar a la premsa comarcal i que Compromis ha comunicat mitjançant una nota de premsa, lDBC##1actual alcalde de Burjassot va lamentar la situació en què es quedarien les costes en cas que les prospeccions petrolieres continuen endavant i per això, va mantindre ferm el seu compromís dDBC##1impedir que aquestes sDBC##1aproven finalment.El cap de llista de Primavera Europea es va reunir amb representants de Compromís de la comarca per tal de preparar la imminent campanya electoral per a les eleccions europees que comença el pròxim 10 de maig.

Cal destacar que Jordi Sebastià és lDBC##1únic candidat triat per mitjà dDBC##1eleccions primàries, i que Primavera Valenciana està formada per Compromís, Chunta Aragonesista i Equo, entre dDBC##1altres formacions. Al web www.primaveraeuropea.com està tota la informació.

El cap de llista ha refermat el caràcter europeista de la coalició i ha recordat que, a més de dDBC##1un els criteris bancaris i monetaris, cal homogeneïtzar i europeïtzar drets tan importants com la justícia, la plena ocupació i la sostenibilitat mediambiental, recollides a la Carta dels Drets de la Unió Europea.

Un comentario en “Jordi Sebastià cap de llista per Compromis a les Europees visita Dénia

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.