LDBC##1auditori de lDBC##1Antoni Llido ple de gom a gom per a resoldre els dubtes que genera la Lomce

Por: Carlos López

1
Tiempo de lectura: < 1 minuto

LDBC##1IES Antoni Llidó de Xàbia va celebrar una nova conferència de lDBC##1Escola de Pares que organitzen lDBC##1AMPA i el centre.  En este cas es va abordar un tema de gran actualitat a partir de la recent aprovació al Congrés dels Diputats i consegüent entrada en vigor de la la nova Llei dDBC##1Educació, la LOMCE.

Els pares i mares de lDBC##1institut, gran part del claustre de professors així com pares dDBC##1altres escoles de la localitat, preocupats pels canvis que va a suposar (beques, assignatures, llibres,  revàlides, ràtios…) i de la gran oposició social a la LOMCE, van omplir de gom a gom el local de lDBC##1Antoni Llidó.

LDBC##1exposició va anar a càrrec de Raquel Gómez Paredes, professora i mare de Secundària, membre de la Plataforma.en Defensa de lDBC##1Educació Pública de la Marina Alta que va explicar les bases de la nova llei i va donar resposta a les preocupacions de les famílies davant lDBC##1aplicació de la LOMCE  ja el pròxim curs en alguns nivells educatius.

La pròxima conferència de lDBC##1Escola de Pares de lDBC##1IES Antoni llidó serà dins de quatre setmanes, el dijous dia 13 de febrer i anirà a càrrec dDBC##1Elvira Peris, experta de 9×3 Gestió que tractarà el tema dels Adolescents i conductes addictives. Què hem de saber els pares.

Comunicado íntegro del AMPA del IES Antoni Llido.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.