Marià Iglesias, amic, mestre i company

Por: Guiomar

1
Tiempo de lectura: 2 minutos

El passat dia de Sant Josep varem despertar amb un trista notícia, Marià Iglesias ens havia deixat.

Pare, orgullós dels seus fills; marit, company inseparable; iaio, il·lusionat amb els seus nets; polític, compromès amb el seu poble; mestre, apassionat de la seua professió, i home de la mar, enamorat de la badia de Xàbia; en definitiva,un bon home.

Totes i cadascuna de les facetes de la vida que va desenvolupar tenien un denominador comú, les feia amb gust, dedicació, alegria i il·lusió.

Com a regidor dDBC##1Educació, en poc més dDBC##1any i mig va iniciar i impulsar projectes tan importants com el de Xàbia «Ciutat Educadora», lDBC##1institut municipal dDBC##1educació IMEX o la redacció del projecte dDBC##1una Escoleta Infantil per a Duanes. Firme defensor de lDBC##1ensenyament públic, mai no va escatimar en esforços per a que el poble que ell tant estimava aplegara a ser un referent educatiu al nostre país. A més, sempre serà recordat en lDBC##1àmbit polític municipal com un home de consens amb el qui era difícil eixir dDBC##1una reunió sense haver-hi arribat a un acord.

Des de lDBC##1any 2009 era el president de lDBC##1executiva local dels socialistes de Xàbia, un càrrec que exercia amb orgull i des dDBC##1on  em va ajudar de manera entusiasta. Que puc dir jo de Marià que no siguen coses bones?. Sempre que el vaig necessitar va estar al meu costat, donant-me consell, recolzant-me, animant-me. Sempre em quedaran per al record algunes vesprades a La Plana on pujava  a parlar dDBC##1alguna de les coses de lDBC##1actualitat municipal, o quan el cridava pel matí i em deia que baixara al Nàutic, al seu vaixell, a contar-li alguns dels «problemetes» que anaven sorgint en el dia a dia. O també la seua manera divertida de tallar amb alguna de les llarguíssimes reunions nostres «…xiquets i xiquetes, tinc el cap calent i els peus gelats, tots cap a casa«. Fora el que fora i a lDBC##1hora que fora, ell sempre estava disposat per a treballar i per ajudar.

Els socialistes de Xàbia mai oblidarem el seu caràcter amable, divertit i alegre, recordarem amb nostàlgia els bons moments que vam passar junts i mai li estarem el suficientment agraïts per tot el que ens va ensenyar. Ens deixa records imborrables i a partir dDBC##1ara treballarem incansablement per donar-li alegries, per portar endavant tots aquells projectes seus que van quedar en el calaix, per viure i gaudir de les coses amb la mateixa intensitat que ho feia ell, per mantindre viu el seu esperit afable i obert i per a que se senta orgullós i feliç del que fan els seus companys i companyes.

Fins sempre Marià, mestre, amic i company.

 

Jose Chulvi
Secretari General PSPV-PSOE Xàbia

 

Recordant a Marià Iglesias from josechulvi on Vimeo.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.