Mayte Signes encapçala la candidatura del PP de Gata

5 mayo, 2015Por: Carlos López

0
Tiempo de lectura: < 1 minuto

El passat divendres 1 de maig, Mayte Signes, actual Alcaldessa de Gata i candidata a l’Alcaldia a les eleccions 2015, va presentar la seua candidatura per a les pròximes eleccions.

El lloc escollit va ser l’emblemàtic cine La Paz de Gata, que, com en els seus millors temps, estava ple de gom a gom d’amics, militants i simpatitzants del Partit Popular de Gata, que com no podia ser d’altra manera estaven recolzant a Mayte Signes i a la seua candidatura. D’entre tots els assistents també convé destacar la presència d’alcaldes i candidats de poblacions veïnes així com de Pepe Císcar, Vicepresident del Consell i President Provincial del Partit Popular, qui no va voler faltar a l’acte, representant així a tots aquells que no van poder assistir. El President Provincial va dirigir unes emotives paraules a Mayte i a tots els seus i va animar a la gent a participar en les eleccions.

L’entrada al cine s’esperava amb expectació, de fet, el cine feia quasi una dècada que no s’havia obert, llevat de dos ocasions puntuals, i com era d’esperar, el cine va mostrar les seues millors vestimentes, completament decorat amb globus de Populars Gata.

Els més de 400 assistents van poder, no sols conéixer de primera mà a tota la candidatura, sinó també veure un vídeo de presentació on els Populars Gata transmeten qui són, que han fet i que estan disposats a fer per Gata, i és que com ells diuen, estan AL TEU COSTAT. A l’acte es va poder entreveure el que tenen pensat per a Gata, de la mà d’Alberto Cardona (número 4 de la llista), i la seua trajectòria, explicada per Juan Pedrós (número 2 de la llista), i com no podia ser d’altra manera, Mayte Signes va explicar tot el que s’està fent per Gata i tot el que queda per fer, ja que s’ha e fer de Gata un poble referent a la comarca.

No te pierdas ninguna noticia de Xàbia al Día

En Xàbia AL Día queremos que no te pierdas ninguna de nuestras noticias, por este motivo hemos puesto en marcha un canal de Telegram a través del cual podrás recibir las noticias más importantes que nuestros redactores ha elaborado durante todo el día. Noticias en muchas ocasiones que no leerás en otros sitios.

Darse de alta es muy fácil. Tienes que tener instalada en tu móvil smartphone la aplicación Telegram (si no la tienes puedes descargarla en el Play Store de Android o el App Store de IOS) y buscar el Canal: xabiaaldia

Una vez accedas al canal tienes que pulsar la opción UNIRME y comenzarás a recibir las noticias del día de lunes a viernes entre las 20 y las 21 de la noche.

Este servicio es totalmente gratuito, y puedes darte de baja en cualquier momento.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.