Opinió: PP de Gata: «Ens produix profunda tristesa el que pasa al nostre poble i el talant de l’equip de govern»

30 junio, 2018Por: Redacción

0
Tiempo de lectura: 2 minutos

Ens produeix profunda tristesa tot el que està passant a Gata i el talant de l’equip de govern. 

Amb el tema de la reina de festes i com ho tracten i tracten als principals implicats (quintes, quintos i comissió de festes) la sra Mengual demostra el poc respecte que té a elles i ells i a tot el poble, i per descomptat als representants politics legítims a qui no consulta, no escolta i no s’apropa tot i estar en minoria.

Què aconsegueix Mengual amb eixa actitud? Igual aconsegueix fer el que vol i li ve en gana?
-Asfalta els carrers transmetent millores quan en realitat ha tapat centenars de metres de tuberia contaminant i això que el plenari li obliga a fer inversions en aigua i millora de canonades.
– L’equip de desgovern prioritza el seu partit provincial, Compromís, i va perdent subvencions ja aprovades de més de 600000 euros per a Gata.
– Ha destruït una escola de música municipal amb més de 150 alumnes que ha quedat amb una tercera part quan el poble va votar i el plenari va aprovar la seua continuïtat, però com no els agradava l’acord, elles, per decret, ho van canviar.
-Segueixen amb el polígon Plans sense acabar perquè, segons paraules de l’equip de govern això és per als capitalistes, per tant no ho prioritzen, i veuen la vida passar deixant a Gata estancada.
– Han augmentat els ingressos municipals en més d’un milió d’euros i la rebaixa de l’ibi l’han retrasada tot el que han pogut, una decissió plenaria que, com elles no volien pues passen i frenen, tot i estar aprovada per majoria.
– El Pla General no ha avançat gens. No sabem res de la seua situació, i es que clar tampoc els interessa.
– Mentre a Dénia el trenet s’ha integrat en el paisatge, a Gata s’ha construït una barrera de formigó i vallat que divideix el poble, però elles diuen que el poble no es queixa.
– La sentència de Sorts que obliga als propietaris a pagar xifres milionàries no està a l’agenda de Mengual tampoc. No ha explicat res als propietaris.
– Ella dedica temps i esforç a fer reunions adoctrinadores per el tema de la reina, a dividir als quintos i quintes, als grups polítics i sense escoltar al poble.
– Des de març amb la nova llei de contractes no hi ha manteniments. Les llums dels ponts no van bé, averiades i no passa res…. això si, per a fer els contractes de serveis de més de 10000 euros i desfer la carretera de Jesus Pobre si que ha trobat temps i ganes, li interessava o tenia interés algun?
– Volen derogar les taxes d’esports sense el plenari: «Hágase mi voluntad.»
– Intenten fer seu el mèrit del gimnàs escolar, però no hi ha ni projecte ni llicència d’obres quan ja havien començat les obres d’un projecte aprovat i amb llicència. Eixos diners a la basura.
– I parlant de basura, els camions de la basura llogats, pagant tots el dies un dineral per no comprar fa mesos els nous com se li va dir.
Conclusió:
La sra Mengual si el plenari no fa, diu i vota el que ella vol no té cap valor, passa dels acords.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.