Sobraven motius per acudir a la Marxa del 7N

10 noviembre, 2015Por: Redacción

0
Tiempo de lectura: 2 minutos

La passada setmana un periòdista i amic em va demanar un crònica personalitzada de la macro manifestació estatal contra la violència masclista del passat dissabte, la Marxa del 7N.

Sabia que com la manifestació del Tren de la Llibertat, era un dia per estar i donar un pas endavant aportant el meu humilt granet d´arena. La Marxa es va dur a terme en un ambient festiu, lliure i reivindicatiu, era emocionant vore a milers de persones de totes les edats, families, homens, xiquets, colestius feministes, etc, totes i tots en una gran marea violeta exigint que la lluita contra les violències masclistes siga una qüestió d’Estat, reclamavem que s´apliquen mesures eficients i urgentíssimes que posen en funcionament tots els mecanismes necessàris i acaben en aquestos atemptats continus contra les dones.

Jo i desde el meu humilt feministe, que practique sense pertanyer a cap associació, el dissabte em vaig sertir més feminista que mai, és més, tal i com cridava en la Marxa a tota veu, sense les dones no hi ha revolució, la lluita per la llibertat, per la igualtat, per la vida, per els derets, també és la meu lluita i em fà lliure, em senc molt orgullosa de ser dona i de ser feminista, a més, el feminisme m´acosta a la igualtat que somnie perque estic farta de que per el fet de ser dones al llarc de l´història hagen tingut q patir tantíssimes injusticies, repressions, humil.lacions, brutalitats, etc, i encara hui, les ments tancades, ments masclistes i el patriarcat, estiguen fent tant de mal a les dones i a la societat.

Desde la Marina vam eixir tres autobusos complets, 160 persones, de les quals hi havia 8 col.lectius femistes. Del País Valencià vam eixit 69 autobusos, la segona comitat en més representació després d´Andalucia que contava en 70 autobusos, en total vam ser 268 autobusos de tot el país en Madrid. També anomenar que partits com el PSOE, IU, Equo i Podemos també estaven presents donant suport.

Donar les gràcies a les Feministes Grans de la Marina, sense elles no haguerem estat allí.

 

Mayte Cruañes

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.