Teatre de nadal al Vicente Tena de Xàbia a benefici d’Alvaro i Olaya

16 diciembre, 2016Por: Redacción

0
Tiempo de lectura: < 1 minuto

El col.legi Vicente Tena ha celebrat este divendres l’ultima representació de l’obra de teatre “El camello cojito”, un acte que ha tingut una part solidària amb un esmorzar organitzat per l’Ampa del centre i en el que s’han recaptat fons per a les families d’Alvaro i Olaya, dos xiquets xabiencs que pateixen una malaltia rara.

Segons han assenyalat des del centre l’obra de teatre és una oportunitat pedagògica per a desenvolupar l’empatia, explorar diferents àrees d’expressió: oral, corporal, musical, treballar de les habilitats comunicatives, afavorir l’autonomia personal, incrementar la motivació, fomentar la col·laboració i la participació i ajudar a explorar diferents rols.

La repercussió social ha estat, obrir les portes de Col·legi als pares, mares i altres persones que ens volguessin acompanyar. A més tenia una part social molt important, volíem recaptar la “voluntat” per l’entrada del teatre i l’esmorzar que ha muntat l’AMPA, per ajudar a dos famílies necessitades de Xàbia: la família d’Álvaro i la de Olaya.

Informa: Col.legi Vicente Tena

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.