Tres alumnes del Vicente Tena reben el premi al rendiment acadèmic

11 noviembre, 2019Por: Alvaro Monfort

0
Tiempo de lectura: < 1 minuto

El col·legi Vicente Tena suma tres Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic d’Educació Primària. Així ho ha decidit la Direcció General d’Innovació Educativa després de valorar els expedients acadèmics del curs de 2017-2018.

Juan Antonio Hidalgo Sánchez, Laura Pascual Palencia y Joana Segarra Martínez han sigut els alumnes guardonats que rebran un diploma a l’excel·lència acadèmica que atorgarà la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport en un acte organitzat per a felicitar públicament a tots els alumnes reconeguts a la Comunitat Valenciana. Per la seua part, el centre educatiu farà constar l’obtenció del premi en l’historial acadèmic i en l’expedient acadèmic de l’alumne per mitjà d’una diligència específica.

Apart dels tres guardonats, el Vicente Tena també ha rebut cinc mencions honorífiques per al treball realitzat per Rodayna Abdoun Daiday, Sofía Climent Malonda, Yosra Marssou Sghiar, Juan Pablo Castaño Arias y Camina Fernández León. Este reconeixement és conseqüència dels bons resultats que estos cinc alumnes han obtingut en relació a la seues pròpies circumstàncies i la dedicació realitzada per cadascun d’ells.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.